NISU SE USPJELI DOGOVORITI

Razišli se Sloboda i Perica Ivetić

Uprava Slobode i branič Perica Ivetić nisu se uspjeli dogovoriti o produžetku karijere ovog nogometaša na Tušnju i on u nastavku prvenstva neće nositi dres “crveno-crnih”.

Informacija je potvrđena na službenoj stranici tuzlanskog kluba u kojoj se navodi da su uprava kluba i Ivetić sporazumno raskinuli ugovor.

Neslužbeno, Sloboda je iskusnom nogometašu ponudila ugovor o manjim primanjima od dosadašnjih, što Ivetić nije prihvatio.

Za ekipu Slobode Ivetić je nastupao u dva navrata, najprije u sezoni 2015./2016., a vratio se 2018. godine. Za tuzlanski tim odigrao je 114 utakmica. Jedno vrijeme bio je kapetan ekipe, ali je ostao upamćen i po nekim istupima na društvenim mrežama i kritikama klupske politike prethodne uprave.

Iz Slobode su Ivetiću poželjeli puno sreće u nastavku karijere.

– Bilo je lijepo. Tuzlo hvala za sve. Zauvijek ostaješ moj grad, a Sloboda moj klub – poručio je Ivetić na društvenim mrežama.

Za sada nije poznato gdje će iskusni branič nastaviti karijeru./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HNK MOSTAR

U Velikom tjednu online dvije predstave prigodne tematike

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru nastavlja s online emitiranjem svojih predstava. Na Svjetski dan kazališta, 27. ožujka 2020., emitiranje je započelo kazališnom uspješnicom „Predstava...