RAZGOVARALI ISAK I KARAN: Nulta stopa tolerancije prema osobama koje budu ugrožavale povratnike

Federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak razgovarao je sa ministrom unutarnjih poslova Republike Srpske Sinišom Karanom, a tema razgovora bio je napad na bošnjačku povratničku obitelj u Gacku u kojem je korišteno vatreno oružje.

Ministar Karan informirao je ministra Isaka kako policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, zajedno sa postupajućim tužiteljem, aktivno rade na rasvjetljavanju ovog događaja te da je uvjeren kako će počinitelji uskoro biti otkriveni.

Ministri Isak i Karan osuđuju sve napade na povratnike u Bosni i Hercegovini te poručuju kako policijski službenici neće imati ni minimum tolerancije prema osobama koje budu ugrožavale povratnike u bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine ili iz bilo kojeg naroda.

Na kraju razgovora zaključeno je kako će ministri nastaviti razmjenjivati informacije vezane za konkretan događaj, ali i da će se dodatno intenzivirati suradnja uprava policije u pogledu zaštite povratnika u oba bosanskohercegovačka entiteta, priopćeno je iz Federalnog ministarstva unutarnjih poslova./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img