GRUDE

Razbojnici opljačkali benzinsku

Nakon ponoći tijekom ponedjeljka u 00.28 sati, PU Grude je zaprimila prijavu da je u mjestu Drinovci – Plavilo, općina Grude, na benzinskoj crpki ‘Dakma-oil’, od strane dvije NN osobe izvršeno kazneno djelo Razbojništvo.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Grude su izišli na mjesto događaja kojom prilikom su utvrdili da su dvije NN muške osobe, uz prijetnju vatrenog oružja izvršili razbojništvo nad djelatnikom navedene benzinske crpke kojom prilikom su otuđili određenu svotu novca.

Policijski službenici PU Grude su o svemu izvijestili dežurnog županijskog tužitelja ŽZH u Širokom Brijegu, te su izvršili očevidne radnje na mjestu događaja.

Policijski službenici PU Grude poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja ovog kaznenog djea, te će po kompletiranju predmeta Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu uputiti izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl.289 KZ F BiH Razbojništvo, – priopćeno je iz Uprave policije ŽZH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

STUDIJA POKAZALA

Eterično ulje od smilja iz Hercegovine uništava stanice raka

Eterično ulje smilja iz Hercegovine liječi rak, pokazala su prva istraživanja koja su uradili studenti Kemijskog tehnološkog fakulteta u Splitu koji rade na projektu...