RAVNO: Zaklada fra Mladen Hrkać i Općina Ravno potpisat će Sporazum o suradnji

Zaklada fra Mladen Hrkać i Općina Ravno potpisat će Sporazum o suradnji kojim će Općina Ravno postati prvi član podupiratelj Zaklade fra Mladen Hrkać i Projekta Dom fra Mladen Hrkać za psihosocijalnu podršku i privremeni smještaj osoba koje dolaze na liječenje u Zagreb i članova njihovih obitelji.

Svečano potpisivanje Sporazuma o suradnji između Zaklade fra Mladen Hrkać i Općine Ravno će se održati u četvrtak, 5. rujna 2019. godine, s početkom u 11:00 sati, u prostorijama Lovačkog doma Ravno.

Sporazum kojim će Općina Ravno postati prva jedinica lokalne i područne samouprave u Bosni i Hercegovini koja je javno i službeno izrazila podršku i financijski podržala Projekt izgradnje objekta Dom fra Mladen Hrkać potpisat će: Načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović i predsjednik Upravnog odbora Zaklade fra Mladen Hrkać Ivan Soldo.

Zaklada fra Mladen Hrkać je osnovana 8. lipnja 2018. godine u Širokom Brijegu s ciljem pomaganja oboljelim osobama u Bosni i Hercegovini kao i osobama koje dolaze u Zagreb na liječenje iz svih krajeva svijeta bez obzira na socijalni status, spol, dob, vrstu bolesti, vjeroispovijest ili nacionalnost, kroz poboljšanje uvjeta smještaja i prehrane, kroz gradnju Doma fra Mladen Hrkać.

Jedini osnivač Zaklade fra Mladen Hrkać je humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ iz Zagreba, koja je zahvaljujući iznimnim rezultatima i jedinstvenom načinu djelovanja u vrlo kratkom vremenu postala jedna od vodećih humanitarnih organizacija na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, ali i šire./HMS/

Najnovije

Stanovnici ove zemlje su proglašeni najvećim pijancima na svijetu

Australci su proglašeni najvećim pijancima na svijetu. Međunarodna anketa Global Drugs Survey pokazala je da su se Australci u 2020. opijali u prosjeku 27 puta...