ZAGREB

Ranjeni policajac Oskar Fiuri: Ozlijeđen sam i u boli, ali sam borac koji se nikad neće predati

Prema rezultatima kriminalističkog istraživanja, može se reći da se radi o pokušaju tri teška ubojstva policajaca koji su osiguravali zgrade Vlade i Sabora, rekao je ravnatelj policije Hrvatske Nikola Milina.

Teško ranjeni policajac Oskar Fiuri (31) se javio iz bolnice nakon što je policija objavila snimke stravičnog napada Danijela Bezuka (22) na Markovom trgu u Zagrebu od prošlog ponedjeljka.

– Znam da Vam je to posao, ali me rastužuje kada neke novinske agencije ne navode istinu i kada se napajaju tragedijom samo s jednim ciljem, a to je da budu čitani – rekao je Fiuri za 24sata.hr i nastavio:

I u novinarstvu se kao i u svakom drugom poslu treba poštivati načela struke i djelovati s dobrom namjerom. Za Vas mogu reći da sam ozlijeđen i u boli, ali isto tako borac koji se nikada neće predati pogotovo zbog obitelji i ljudi do kojih mi je stalo. Psihički sam također stabilan unatoč hororu koji sam prošao, a sve širitelje mržnje s psihopatološkim razmišljanjima i opravdavačima ovakvog sumanotog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva netko koga vole, nastavio je heroj policajac koji je, iako teško ranjen, tog stravičnog jutra uspio odbiti napad Danijela Bezuka iz Kutine./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OBOREN NOVI CRNI REKORD

U BiH 1.534 novozaraženih, 20 osoba preminulo

U protekla 24 sata Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 1.720 uzoraka, od kojih je 909 pozitivno na SARS-CoV-2. Novi slučajevi registrirani su...