Sve vijesti

HNK Mostar

VELIKI PRIJATELJI

Ramos u suzama na dočeku u Sevilji: Pogledajte reakciju kada su mu pustili Modrićevu poruku

Sergio Ramos vratio se u Sevillu sa 37 godina, 18 godina nakon što je napustio andaluzijski klub i otišao u Real Madrid.

Odbio je 15 puta veću plaću od saudijskog Al Ittihada, a sada je s velikim simpatijama dočekan u Španjolskoj i Sevilli.

Mnogim ljubiteljima nogometa smetaju Saudijci i njihovo beskompromisno trošenje novca na nogometne zvijezde. Mnogi igrači dobili su priliku živjeti u nevjerojatnom luksuzu, a Neymar je dobio Boeing 747-400, najluksuzniji avion koji ima nekoliko spavaćih soba i zlatni tron.

Čelnici Seville odlučili su se protiv Saudijaca. Predsjednik Pepe Castro (Castro) otkrio je da je Ramos tražio avion da dođe u klub. Viktor Orta tada je poznatom povratniku poklonio avion. Točnije, mali avion igračka.

Ramos i publika su se smijali, ali kada je izašao na travnjak Ramos Sanchez-Pizjuane, dirnut dočekom 20.000 navijača, briznuo je u plač.

Nakon emotivnog Ramosa uslijedio je novi šok. Bez najave preko semafora je puštena čestitka koju mu je uputio Luka Modrić.

– Zdravo brate. Želim ti čestitati na povratku kući, jer znam koliko si želio ponovno doći u Sevillu. Jako sam sretan zbog tebe, zaslužuješ to. Želim ti sve najbolje. Vidimo se uskoro i šaljem ti veliki zagrljaj. Volim te brate – rekao je Modrić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DOMINISTAR VANJSKIH POSLOVA

BRKIĆ: Zakon o vanjskim pslovima smanjit će samovolju pojedinaca koji zlorabe međunarodne platforme

Zamjenik ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Josip Brkić smatra da će predloženi zakon o vanjskim poslovima BiH služiti bh. institucijama i smanjiti samovolju...