REAL MADRID

Ramos se s Realom nateže zbog milijun eura, predsjednik zatražio sastanak s igračem

Sergiju Ramosu ovog ljeta ističe ugovor s Realom i produženje na još jednu godinu trebalo je biti stvar formalnosti.

No, Ramosov ostanak u Realu pretvorio se u pravu sapunicu jer se kapetan već mjesecima ne može dogovoriti s upravom o uvjetima novog ugovora. Obje strane su stalno govorile nešto poput “Potpis je pitanje dana” ili “Sve je dogovoreno, samo moramo to staviti na papir”, ali sad je postalo jasno da je stvar puno kompliciranija, prenosi Index.hr.

Nove detalje Ramosovih pregovora s Realom danas je objavio ABC. Problem je, tvrdi taj list, milijun eura i Ramosov menadžer koji je godinama u lošim odnosima s klupskom upravom.

Predsjednik Florentino Perez navodno je bijesan na menadžera koji je sve detalje pregovora iznosio u javnost par sati nakon sastanka. Sitnice iz pregovora iskakale su tu i tamo u španjolskim medijima i Perezu je, piše ABC, prekipjelo.

Real nudi 10,8, a Ramos želi 12 milijuna eura

“Nisu ovo prvi dugi pregovori Reala i Ramosa. Kod svakog produženja ugovora njegov agent se natezao s klubom i odnosi su s godinama propali. Do te mjere da je Perez sad odlučio prekinuti pregovore i ne želi ih nastaviti s menadžerom, nego s igračem osobno”, stoji u tekstu.

I to će biti problematično jer Ramos navodno nije zadovoljan s uvjetima koje je klub predstavio. Real svojem kapetanu nudi ugovor na još godinu dana, što je uobičajena klupska praksa za igrače iznad 33 godine, te plaću od 10,8 milijuna eura, što je milijun i 200 tisuća manje nego što sad zarađuje. No, Ramos inzistira na 12 milijuna eura plaće i ugovor na dvije godine na što Real, barem za sad, ne želi pristati.

Real je jedan od rijetkih klubova na svijetu koji je katastrofalnu 2020. godinu završio u plusu zahvaljujući pametnom vođenju financija i transfernom politikom. Perez je zamolio Ramosa da pristane na smanjenje plaće kako bi klub nastavio funkcionirati bez previše problema, ali je igrač to navodno odbio. ABC tvrdi da će do dogovora na kraju najvjerojatnije doći, ali ne ako će u njima sudjelovati i Ramosov menadžer.

Sergio Ramos je u Real došao 2005. godine iz Seville za 27 milijuna eura te je do sad odigrao 668 utakmica i zabio 100 golova. Procjenjuje se da je u karijeri u Realu samo od plaća zaradio oko 80 milijuna eura./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SJEDNICA SKUPŠTINE HNŽ

Hercegovačko-neretvanska županija dobila Prostorni plan

Skupština Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) usvojila je na svojoj današnjoj sjednici Prostorni plan HNŽ-a. Taj dokument bio je na skupštinskim klupama još 2018. godine, ali je...