Rakitić: Nije mi bilo svejedno kad me Enrique prekrižio, a bilo je i ponuda

Nijednom igraču na svijetu nije drago kada ne igra, nisam ni ja iznimka, u razgovoru za Novi list otkrio je veznjak Barcelone Ivan Rakitić pa nastavio:

“Priznajem, nije mi bilo svejedno kad sam uoči utakmice protiv Villarreala početkom siječnja pročitao na panou da me nema među osamnaest igrača koji idu na put. Pitao sam se u čemu je stvar, je li problem u meni, što sam krivo napravio? Ipak, već drugoga dana predsjednik i sportski direktor već su bili kod mene kući i objasnili mi da se ne moram brinuti, da moj status u klubu i momčadi ostaje isti…”

Nedavno je objavljena njegova izjava da bi se za Luisa Enriquea bacio s mosta…

“Ha, ha… Ma, taj intervju s France Footballom je davno napravljen, iako… Ne sjećam se baš da je postojalo to pitanje što bih sve napravio za Luisa Enriquea. Nisam ja spominjao nikakvo bacanje s mosta, rekao sam tada da imam puno povjerenje u trenera koji me doveo u Barcelonu. Isto je takvo mišljenje i danas, on me najbolje poznaje i zna što je najbitnije da u pravom trenutku sezone budem u optimalnoj formi.”

Rakitić ističe da razmišlja samo o Barceloni, iako, dok je bio prikovan za klupu, imao nekoliko ponuda.

“To je neminovno kad igraš u velikoj momčadi, ali moja budućnost još uvijek pripada jedino i isključivo Barceloni. Želim i dalje ovdje igrati, osvajati trofeje, ovo je moj klub. Već neko vrijeme klub mi priprema novi ugovor, dakle moja budućnost u Barceloni je sasvim izvjesna.”

Rakitić ističe kako za njih sezona tek počinje i da ništa nije gotovo, iako u Primeri Real im bježi već četiri boda. A ni suci im nisu baš skloni ove sezone.

Simeone: U prvenstvu se to ne događa… Suarez: Oni su se malo stisli

“Prije utakmice s Betisom trener Luis Enrique nam je ukazao da bi bilo bolje ne komentirati suđenje i zaista smo se mislili toga pridržavati. I što se dogodi? Ne priznaju nam pogodak iako je dokazano da je lopta poslije Suarezova udarca prešla gol-liniju za 57 centimetara!? Ej, ne za tri ili pet, nego 57 centimetara!? Da ne kažem da nam nisu svirali čisti jedanaesterac. Luis je bio najogorčeniji u svlačionici poslije utakmice, ali gotovo je sada… Više se ništa ne može promijeniti.”/GOAL/HMS/

Najnovije

ZA ONE KOJI NE ZNAJU ILI SE PRAVE LUDI

Tko su legitimni predstavnici i zbog čega bez legitimnog predstavljanja nema demokracije?

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković kazao je za N1 kako termin "legitimno predstavljanje" ne postoji na "Wikipediji i drugim mjestima", ali da tamo...