BIVŠI VOĐA NOVIH FOSILA

Rajko Dujmić autom sletio u provaliju od 11 metara, u komi je, životno ugrožen

Skladatelj i nekadašnji vođa benda Novi fosili Rajko Dujmić (65) zadobio je po život opasne ozljede kada je jučer kod Ravne Gore izgubio nadzor nad vozilom i sletio u provaliju te je smješten u jedinicu intenzivnog liječenja riječkoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC), javlja Index.hr.

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila, ne navodeći identitet, da je 65-godišnji vozač osobnog automobila Volkswagen Tiguan zagrebačkih registracijskih oznaka u Ravnoj Gori sletio s kolnika.

Utvrđeno je da je oko 17.15 u Ulici Kosa u ovom goranskom mjestu, u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom te pao u provaliju dubine oko 11 metara. Zbog zadobivenih ozljeda je prevezen u KBC Rijeka, izvijestila je policija. U vozilu je bio sam.

Bori se za život

U riječkom KBC-u potvrdili su da je pacijent zbog teških tjelesnih ozljeda smješten u jedinicu intenzivnog liječenja i da je životno ugrožen te da se poduzimaju sveobuhvatne mjere liječenja.

Na Facebooku se jutros oglasila i njegova supruga Snježana koja je potvrdila da je Dujmić u komi.

“Molim vas molite se da se probudi iz kome”, napisala je potresena Snježana na Facebooku./HMS/

Najnovije

EUROSTAT

Europska industrijska proizvodnja oporavlja se od koronamjera

Europska industrijska proizvodnja ponovo je snažno porasla u lipnju, koji je označio početak oporavka i u Hrvatskoj zahvaljujući ublažavanju mjera suzbijanja pandemije koronavirusa, pokazalo...