Prvi pub kviz općeg znanja u općini Ravno

Javno poduzeće Vjetrenica, Ravno je u suradnji s udrugama HercKviz i HUM Popovo organiziralo prvi pub kviz općeg znanja u općini Ravno u povodu Svjetskog dana voda i uz slogan “Voda za mir”, koji naglašava da je voda osnovno ljudsko pravo, ali i resurs koji povezuje ljude i zemlje diljem svijeta.

Kviz, koji je imao za cilj razviti svijest o važnosti zaštite okoliša te potaknuti nazočne o važnosti educiranja i promicanja vrijednosti održivog razvoja, okupio je 12 ekipa iako je interes bio dosta veći.

Prije početka samog kviza, JP Vjetrenica d.o.o. Ravno potpisala je sporazume o suradnji s Udrugama HUM Popovo i Hercegovačkom kviz udrugom, što je pokazatelj dobre trenutne, ali i buduće suradnje, priopćeno je iz JP Vjetrenica.

U natjecateljskoj atmosferi i ugodnom druženju prvo mjesto na kvizu osvojila je ekipa „In Diana Jones“ (Mostar), drugo „Nakibelj“ (Stolac) te treće „Preslano“ (Slano, RH).

Uz edukativni, noć je imala i humanitarni karakter s obzirom da se tijekom večeri prikupljao dobrotvorni prilog za humanitarnu akciju „Djela milosrđa“ koja se provodi u suradnji s Udrugom „Zdenac“.

JP Vjetrenica d.o.o. Ravno svim je sudionicima omogućilo i besplatan obilazak Zaštićenog krajolika Vjetrenica – Popovo polje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img