PROSVJED U SARAJEVU

Protivnici mise s crvenim petekorakama i Titovim slikama žrtve Bleiburga, HDZ i HNS izjednačavaju s nacistima i ustašama

I dok se zbog poštivanja epidemiloških mjera, uvedenih zbog spriječavanja širenja Korona virusa u sarajevskoj katedrali okupilo tek 20 vjernika, kako bi na misi koju predvoditi uzoriti kardinal Vinko Puljić molili za desetine tisuća ubijenih zarobljenih vojnika i civila, bez suđenja i dokaza krivice, ispred Filozofskog fakulteta u Sarajevu okupilo se nekoliko stotina protivnika mise, za koje epidemiološke mjere očito ne važe, javlja reporterka Hrvatskog Medijskog Servisa.

Među prosvjednicima su i ljudi u majicama s crvenom petokrakom i slikom Tita, simbolom zločinačkog komunističkog režima. Na jednom od transparenata ispod nacrtane svastike, simbola nacističke Njemačke ispisano je; HDZ, HNS, Bleiburg, Ustaše.

Time je jedna demokratska stranka i HNS, koji okuplja sve hrvatske političke stranke u BiH izjednačen s nacistitima i fašistima.

Također, kako je javila reporterka HMS-a, na prosvjedu se okupljenima obratio jedan muškarac koji je kardinala Puljića nazvao svinjom najavivši da će “nešto desiti za par dana” jer kako kaže, nisu ludi da se danas nešto desi.

Pogledajte i apsurdan video veličanja Josipa Broza Tita i njegovog propalog totalitarnog režima.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Postoji li “idealno vrijeme” za rađanje djece?

Postoji li "pravo vrijeme" kada trebate zatrudnjeti? Koga god pitali, dat će vam drugačiji odgovor, a možda je najbolje poslušati savjete ovih mama koje...