Hrvatski Medijski Servis

Proslava obnoviteljskog rada ogranaka Matice hrvatske u Livnu

Ogranci Matice hrvatske iz Čitluka i Livna uputili su poziv svim ljubiteljima kulture i pisane riječi da im se pridruže u subotu, 16. ožujka, na obilježavanju 28. obljetnice obnoviteljskog rada ogranaka Matice hrvatske u Livnu.

Proslava obljetnice održat će se u Hotelu Park u Livnu, a za ovu prigodu organizatori će prirediti predstavljanje nakladničke djelatnosti Ogranka Matice hrvatske iz Čitluka.

Program predstavljanja započet će u 18 sati, kada će publici u Livnu biti predstavljena nakladnička djelatnost OMH Čitluk s posebnim naglaskom na romane – Medaljon, Posljednji i Od Franje do Franje autorice Anite Martinac, te časopis za djecu “Cvrčak”.

U programu predstavljanja sudjelovati će: književnica Anita Martinac, glavna urednica “Cvrčka” Jasna Ćorić, predsjednica OMH-a u Livnu Ana Papić i predsjednik OMH-a u Čitluku Andrija Stojić.

Ovim gostovanjem čitlučki Ogranak Matice hrvatske započet će svoju tradicionalnu kulturnu manifestaciju “Uskrs s Maticom u Brotnju”. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte