PROSLAVA 100 GODINA NK ŽEPČE Mamić s tribina gledao pobjedu Dinama, zabili Šipoš i Rešetar

Dinamo je odradio prvu prijateljsku utakmicu u Bosni i Hercegovini, a na proslavi 100. rođendana NK Žepča momčad Nenada Bjelice je pobijedila 2-0.

Hrvatski je prvak uspio domaćinu zabiti samo po jedan gol u svakom poluvremenu, iako su napadali čitavo vrijeme. Nešto su “modri” promašivali, a nešto je i branio golman Žepča. Prvi gol je zabio Leon Šipoš u 13. minuti. Pucao je iskosa s desne strane, a lopta je završila u suprotnoj strani mreže. U nastavku je zabio Dominik Rešetar. On je 2-0 postavio u 75. minuti. Pucao je iskosa s lijeve strane iz blizine, prebacio domaćeg golmana, i pogodio mrežu.

U Žepču je bio i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, Zdravko Mamić. Dok Hrvatska čeka utakmicu na Poljudu kojoj on, naravno, ne može prisustvovati, Mamić se pojavio na tribinama u Žepču odakle je pratio prijateljski susret u društvu brata Zorana, piše 24sata.hr

U delegaciji Dinama je bio i predsjednik kluba Mirko Barišić koji je domaćinu za rođendan poklonio 50 nogometnih lopti. Već sutra Dinamo igra i drugu prijateljsku utakmicu u Bosni i Hercegovini, a stižu u goste tuzlanskoj Slobodi, koja također slavi 100 godina.

Žepče: Trogrlić, Jurić, Čančar, Jukić, Kozlić, Tadić, Jurić, Lučić, Jorgić, Krehmić, Martinović (još su igrali Budimir, Adžić, Relotić, Kulovac)

Dinamo: Zagorac – Pinto, Dilaver, Moubandje, Leovac – Đira – Šitum, Tolić, Atiemwen, Gyuhyeong, Šipoš (drugo poluvrijeme: Juric, Bagarić (od 65. Rešetar), Šutalo, Čuić, Hyunwoo, Olmo, Radić, Jovičević, Mišković, Gogić, Baturina)

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

START 5. SRPNJA

Vraća se i Formula 1

Formula 1 je u utorak objavila novi službeni kalendar za sezonu 2020., čiji početak kasni zbog pandemije koronavirusa, i koja starta 5. srpnja utrkom...