PROSINEČKI: Razmišljam samo o pobjedama

Nogometna selekcija Bosne i Hercegovine se okupila u Trening centru NS BiH u Zenici i počela pripreme za sljedeće dvije kvalifikacijske utakmice.

Izabranici izbornika Roberta Prosinečkog nakon četiri susreta imaju tek po jednu pobjedu (BiH – Armenija 2:1) i remi (BiH – Grčka 2:2) te su im bodovi neophodni kako bi ostali u utrci za odlazak na Euro 2020. godine.

– Nažalost, Pirić je dobio jak udarac u posljednjoj utakmici i naknadno je pozvan Kovačević koji je bio prebačen u „U-21“ reprezentaciju. Kvržić također neće biti u konkurenciji za nastup zbog ozljede. Sarić se žalio na laganu ozljedu i vidjet ćemo šta je sa njim – rekao je Prosinečki i dodao da stručni stožer ipak s optimizmom gleda prema sljedećim utakmicama.

– Niti u jednom trenutku nisam razmišljao o nečemu drugom osim o pobjedi. Nemamo mnogo vremena, u ova dva-tri dana ćemo se pokušati uigrati. Vjerujem da smo spremni i da ćemo proći dobro u ovim susretima. Nadam se da ćemo u utakmicama koje slijede sami odlučivati o putu na Europsko prvenstvo – rekao je Prosinečki, a naglasio je da mu je drago što je Asmir Begović našao novi klub u kojem će igrati./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

FEDERALNA DOPREMIJERKA ZA RTV HB

MILIĆEVIĆ: Htjelo se suspendirati Parlament

Gosti drugog dijela emisije „Iz prve ruke – Covid 19“ na RTV Herceg Bosne bili su Jelka Milićević, federalna dopremijerka, ministrica financija FBiH te...