EPILOG PORAZA U ARMENIJI Robert Prosinečki podnio ostavku na mjesto izbornika BiH

Robert Prosinečki više nije izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nakon poraza u Armeniji od 4:2 i gubitka šansi za plasman na Euro, Prosinečki je odlučio dati ostavku na ovu poziciju.

BiH je u posljednje vrijeme igrala zaista loše. Redao se poraz za porazom, pa je odluka bh. izbornika na kraju sasvim očekivana.

“Razgovarao sam sa svima. Ja kad sam dolazio, mislio sam da ćemo otići na EP. Nismo uspjeli u tome, tako da dajem ostavku i dajem priliku nekom drugom. Nasljednik će imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija. Ja više nisam izbornik”, rekao je Prosinečki, a o današnjoj utakmici je dodao:

“Čestitke Armeniji koja je zasluženo pobijedila. Nismo bili pravi, više su željeli pobjedu”, rekao je Prosinečki.

“Zaslužili su da nas pobijede, ali mora se ići dalje i razmišljati o sljedećim utakmicama koje dolaze. Probali smo sve, nismo uspjeli. Nemamo više šansi za odlazak na Euro kroz ovu grupu, ostala je ta Liga nacija.”, istakao je on, prenosi SportSport.ba/HMS/

Najnovije

OD SUTRA

Državljani Hrvatske u Srbiju ne mogu bez negativnog PCR testa

Državljani Hrvatske, Bugarske, Rumunjske i Sjeverne Makedonije morat će od subote 15. kolovoza za ulazak na teritorij Srbije posjedovati negativan PCR test ne stariji...