VIDEO Prosinečki objavio popis igrača za utakmice protiv Bugarske i Senegala

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki objavio je popis igrača za prijateljske utakmice protiv Bugarske i Senegala.

Na popisu se nalaze 23 igrača: Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Jasmin Burić, Sead Kolašinac, Ognjen Vranješ, Ervin Zukanović, Jozo Šimmunović, Toni Šunjić, Samir Memišević, Ermin Bičakčić, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Edin Višća, Haris Duljević, Deni Milošević, Elvis Sarić, Gojko Cimirot, Goran Zakarić, Edin Džeko, Kenan Kodro, Riad Bajić, Smail Prevljak.

Nakon objavljivanja popisa izbornik se kratko osvrnuo i na Senada Lulića istaknuvši da je došlo do nesporazuma u cijeloj komunikaciji.

– On je sam kroz medije rekao ponovno da neće igrati za reprezentaciju. Sada se moramo fokusirati na igrače koji su tu – dodao je Prosinečki.

Kazao je da je Begović dobio poštedu budući da ima ozljedu koljena i da mu treba vremena za oporavak.

Reprezentativci će se okupiti 20. ožujka u Razgradu, a četiri dana poslije od 17.00 sati na stadionu ”Ludogorets Arena” odigrati utakmicu s Bugarskom.

Četiri dana poslije bh. nogometaši putuju u Francusku gdje će u Le Havreu na stadionu “Oceane” odmjeriti sa Senegalom od 20.00 sati./Fena/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije