SPLIT

Pronađeno tijelo muškarca koji je bio optužen u slučaju ubojstva Anđele Bešlić

Splitska policija jutros je pronašla mrtvo tijelo starijeg muškarca.

Policija je, kako su nam kazali, dobila dojavu u 10:50 sati. Tijelo je nađeno u napuštenom prostoru kod trajektne luke, u zgradi u kojoj su nekad bile prostorije Dalmacijavina.

Kako su kazali iz policije, na tijelu nema tragova nasilne smrti.

Kako piše Slobodna Dalmacija, radi se o 63-godišnjem Pavlu Bulju iz sinjskog sela Suhač. Najvjerojatnije se radi o zatajenju srca.

Pavao Bulj široj je javnosti postao poznat kada je zajedno sa svojim rođakom Ivanom Buljem bio optužen za sudjelovanje u nezapamćenom zločinu, za ubojstvo tada 16-godišnje djevojke Anđele Bešlić početkom ožujka 2002. godine. Ivan Bulj pravomoćno je osuđen na 22 godine zatvora dok je Pavao Bulj bio oslobođen optužbe za teško ubojstvo.

Nakon što je pravomoćno oslobođen Pavao Bulj pokrenuo je parnicu protiv države tražeći isplatu tri milijuna kuna zbog neosnovanog pritvaranja. Početkom 2012. godine nepravomoćno mu je dosuđeno 580 tisuća kuna odštete.

Posljednjih godina živio je kao beskućnik./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Muče vas akne, mučnine i srčani problemi? Možda pijete previše mlijeka

Iako je mlijeko za većinu ljudi dio svakodnevne prehrane, njegovo pretjerano konzumiranje može biti loše za naše zdravlje, piše Insider.Možete osjetiti mučninuSudeći prema istraživanju...