NAKON INTENZIVNE POTRAGE

Pronađena 15-godišnja djevojčica

Petnaestogodišnja djevojčica koja je jučer nestala na području Lukavca pronađena je nakon intenzivne potrage koju su vršili policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije.

Kako je za N1 rekla Amra Kapidžić, glasnogovornica MUP-a TŽ djevojčica i muškarac kojeg je djevojčičin otac prijavio zbog njenog nestanka nalaze se u prostorijama PU Lukavac. Obaviješten je i Centar za socijalni rad. S obzirom na to da je riječ o maloljetnoj osobi, više detalja nije mogla iznijeti.

Nakon rasvjetljavanja događaja i saslušanja, policijski službenici MUP-a TŽ će nadležnom tužiteljstvu dostaviti izvještaj.

Podsjetimo, 15-godišnjakinja je nestala jučer, a slučaj je prijavio otac djevojčice S.N. koji je rekao da je muškarac D.M. (1984) odveo njegovu kćerku. Emira Nukić kazala je kako je njena sestra pristojna djevojčica te da nije riječ o udaji već otmici./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RASTE BROJ ŽRTAVA

U eksploziji u Bejrutu poginulo 135 ljudi, ranjeno ih je oko 5000, stotine nestalih

Libanonski ministar zdravstva Hamad Hassan izjavio je za televiziju Al-Manar da je u eksploziji u Bejrutu stradalo ukupno 135 ljudi, a ozlijeđeno ih je...