U BLIZINI BUSOVAČE

Pronađen kombi Turčina osumnjičenog za dvostruko ubojstvo u Zenici

U mjestu Grablje, u općini Busovača, jutros je pronađen kombi kojim je osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Zenici pobjegao s mjesta događaja.

Pripadnici MUP-a Srednjobosanske županije trenutno osiguravaju mjesto pronalaska vozila, nakon čega će biti obavljen očevid.

“U suradnji sa MUP-om ZDŽ naši policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje – kazao je za Faktor glasnogovornik MUP-a SBŽ Hasan Hodžić.

Foto: Avaz

Podsjetimo, zbog sumnje da je jučer u Zenici ubio dvojicu trgovaca devizama iz Zenice, sve policijske agencije u BiH, u suradnji sa Obavještajno-sigurnosnom agencijom (OSA) BiH, tragaju za državljaninom Turske Canerom Taylanom.

On je osumnjičen da je hladnim oružjem – nožem, ubio Ramiza Omerbašića i Arslana Mujića.

Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (MUP ZDŽ) zatražilo je jučer od građana pomoć u pronalasku osumnjičenog.

Policija je objavila njegovu fotografiju osumnjičenog te pozvala sve koji imaju informacije koje mogu pomoći u njegovom lociranju da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Sektor kriminalističke policije apelira na građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u pronalasku i lociranju osobe, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

Sve aktivnosti se poduzimaju u suradnji sa drugim policijskim agencijama u BiH, kao i Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH, priopćeno je iz MUP-a ZDŽ. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NJEMAČKA

CDU na videokonvenciji bira nasljednika Angele Merkel

Konzervativci njemačke kancelarke Angele Merkel u petak su započeli virtualnu stranačku konvenciju, dan uoči ključnog glasanja koji će biti prvi korak prema izboru njezinog...