Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Promocija romana Ubojstvo u Busovači autora Željka Kocaja

U petak 12. listopada u organizaciji HKD Napredak glavne podružnice u Mostaru s početkom u 19 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače u Maloj dvorani bit će upriličeno predstavljanje romana „Ubojstvo u Busovači“ hrvatskoga književnika Željka Kocaja iz Viteza.

U svojstvu promotora bit će mostarska kantautorica Daniela Škegro te mostarski književnik Ivan Vrljić.

Inače, Željko Kocaj je hrvatski književnik iz BiH, odrastao je u Vitezu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Roman Ubojstvo u Busovači izdat je u nakladi Matice hrvatske ogranak Čitluk. Recenzenti su Anto Zirdum i Mario Mlakić.

Željko Kocaj dosad je objavio šest knjiga proze: ”Neke godine”, ”Requiem za Bosnu”, ”Nebo iznad Lijeske”, Buka, bijes i autobus, te mnogobrojne eseje, oglede u knjizi ”Što je pisac htio reći”, kazališne tekstove ”Bosanski tarot i Lanac sreće” kao i zbirku poezije Rumba za Zdenku K. Nagrađivan je autor te dobitnik ugledne književne nagrade Ranko Marinković zagrebačkog Večernjeg lista za priču za 2003. godinu. Bavi se novinarstvom , izdavaštvom i marketing uslugama a urednikom je većeg broja različitih publikacija. Živi, radi i djeluje u Vitezu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte