Profunkcionirala zračna linija Stuttgart-Mostar

Redovita zračna linija Stuttgart-Mostar otvorena je u subotu slijetanjem prvog zrakoplova njemačke niskotarifne kompanije ‘Eurowings’ u mostarsku Zračnu luku.

Rukovoditelj sektora prometa i sigurnosti Marko Đuzel u znak dobrodošlice uručio je poklone namijenjene posadi i kabinskom osoblju, piše portal Bljesak.info.

Na ovoj liniji letovi u ljetnoj sezoni predviđeni su svake subote, a u Zračnoj luci se nadaju se da će pregovori koji traju rezultirati uvođenjem linije dva puta tjedno.

Zrakoplov je bio popunjen maksimalnim brojem putnika u oba pravca.

Inače, Eurowings je najbrže rastuća aviokompanija koja ima 160 zrakoplova u floti a u ovoj godini ih planiraju imati više od 200 i letjet će na više od 200 odredišta širom svijeta. Među njima je i Mostar.

Grad Mostar je uz pomoć glasova na Facebooku – ‘You wote – We fly’, koje je provela zračna kompanija Eurowings, izabran za novo odredište te kompanije za 2018. godinu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAJVIŠE ZARAŽENIH I DALJE U ZDŽ

U ove četiri županije nema aktivnih slučajeva zaraze korona virusom

U četiri županije u Federaciji BiH nema više aktivnih slučajeva korona virusa. To su Zapadnohercegovačka, Hercegbosanska, Posavska i Bosanskopodrinjska, javlja Hrvatski Medijski Servis.U dvije;...