Procurile su konkretne upute predsjednici RH da slučajno ne bi “zeznula” govor

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović danas je objavila kandidaturu za drugi predsjednički mandat. Prilikom obraćanja javnosti Grabar Kitarović osvrnula se na svoja dosadašnja postignuća i nabrojala stvari za koje se misli zalagati u budućnosti.

Kao što je to uobičajeno, novinari koji su se našli u prostorijama Matice Hrvatske, gdje je hrvatska predsjednica najavila kandidaturu, njen su govor dobili isprintan u cijelosti.

No, ljudi iz njenog stožera valjda su zaboravili iz njega pobrisati sve detaljne upute za predsjedničin govor.

Tako je, recimo, u tekstu zvjezdicama naznačeno kada predsjednica treba napraviti pauzu, dok su dijelovi koje treba jače i emotivnije naglasiti boldani crnim slovima. Važniji dijelovi teksta dodatno su i podcrtani.

Možda najzabavniji dio je onaj u kojem se predsjednici sugerira da se blago osmjehne. Dakle, u dijelu govora u kojem je pričala o Domovinskom ratu, dobila je uputu da napravi blagi smiješak, a na samom kraju predsjednici RH stoji uputa da ne zahvaljuje publici.

ZATO ŠTO VJERUJEM U HRVATSKU! (Bez hvala vam!), stoji u uputi predsjednici kako da završi svoj govor, prenosi Telegram.hr.

Sve upute tijekom govora prilično je poštivala pa se tako, na kraju, zbilja nije zahvalila./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HNL

Hajduk nakon velike drame s igračem više pobijedio Inter

U prvoj utakmici nastavka Prve HNL nakon gotovo tromjesečne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa Hajduk je na praznom Poljudu svladao Inter iz Zaprešića s 2:1...