MOSTAR

PRO-Budućnost potiče mlade na aktivno djelovanje

Glavna savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina i savjetnik za odnose s javnošću Grada Mostara Miroslav Landeka razgovarali su u petak s predstavnicama USAID-ovog projekta PRO-Budućnost o dosadašnjem i budućem djelovanju tog projekta u Mostaru i suradnji s ključnim institucijama i građanima.

U okviru projekta prošle godine podržana je građanska inicijativa o promjeni naziva ulica u Mostaru, priopćeno je iz CRS-a, implementatora projekta PRO-Budućnost.

U vremenu kada se očekuje održavanje izbora u ovom gradu, sudionici sastanka podsjećaju na tu inicijativu, ističući da će građani Mostara, koji su prošlogodišnjom javnom raspravom uobličili svoju podršku promjeni naziva ulica, moći utjecati na buduće Gradsko vijeće koje ima ingerenciju za ovu izmjenu.

Projekt PRO-Budućnost će u sljedećem razdoblju podržavati aktivnosti u Mostaru koje će ohrabrivati mlade, različite udruge i institucije i građane na aktivno djelovanje u pravcu podizanja svijesti o ulozi građana u procesima donošenja odluka koje trebaju doprinijeti njihovoj zajedničkoj dobrobiti, istaknuto je na sastanku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠVICARSKA

Rastrojeni 20-godišnji Hrvat nožem ubio majku

Dvadesetogodišnji Hrvat jučer je u Luzernu u Švicarskoj ubio 59-godišnju majku kuhinjskih nožem, javljaju švicarski mediji."Ne znam što mu se dogodilo", kazao je njegov...