Sve vijesti

HNK Mostar

Privode se kraju radovi u Gabeli – asfaltirane tri dionice u naselju

Proteklih dana u Gabeli se radi punom parom. Naime, u tijeku je asfaltiranje više cesta u ovom naselju, a radovi se polako privode kraju.

Kako je za Bljesak.info istaknuo Miro Ljuban iz Službe prostornog uređenja i graditeljstva Općine Čapljina, radi se o sanaciji i asfaltiranju tri dionice u Gabeli.

”Prva dionica je od magistralne ceste M-17 preko mosta Tresana do raskrižja za Gabela Polje, druga dionica je cesta kroz naselje od raskrižja za Gabela Polje do spoja puta prema mostu Tresana, i treća dionica je lokalna cesta kod GOŠK-ovog stadiona”, istaknuo je Ljuban.

Proteklih dana urađeno je skidanje starog sloja asfalta i čišćenje, a ovih dana završavaju se radovi na asfaltiranju svih navedenih dionica.

Radovi su trajali ukupno petnaestak dana, a ovih dana bit će privedeni kraju,.

Uz to, trenutno se radi i tamponiranje izdizanje nivelete puta u naselju Bajovci, te priprema za izradu nasipa u naselju Trebižat./HMS/

Najnovije

NOVA TRAGEDIJA

Ubojstvo u tuzlanskom naselju Miladije, tužitelj na terenu

U tuzlanskom naselju Miladije dogodilo se ubojstvo, doznaje portal "Avaza". Iz Operativnog centra MUP-a Tuzlanske županije nisu mogli dati više informacija. - Tužitelj je izašao na...