Privedene četiri tinejdžerice koje su u Splitu tukle vršnjakinju

​Na kriminalističkom istraživanju u splitskoj policiji od sinoć se nalaze dvije maloljetnice ​koje su fizički i psihički zlostavljale mladu djevojku, a treća je sve snimala, te je sve objavljeno na internetu. Jutros su na ispitivanje privedene još dvije maloljetnice zbog sumnje da su upletene u zlostavljanje.

Na snimci se vidi mlada djevojka koja kleči na ulici, iznad nje je druga djevojka koja je šamara i traži da se ispriča zato što je nekome govorila loše o njoj i drugim maloljetnicama. Od nje traži da joj vrati 30 eura koje joj je navodno posudila.

Potom mlada žrtva od druge djevojke dobiva jak udarac u kralježnicu, nakon kojeg pada i udara licem o tlo. Tada joj nasilnic​a da ruku da se podigne s poda, a potom ju pljusne.

Na snimci se vidi i čuje kako žrtva traži oprost svojih “egzekutorica” koje je nemilosrdno vrijeđaju, ponižavaju i iživljavaju se na njoj. Snimateljica videa joj čak zamjera što je njena starija sestra blokirala na društvenoj mreži. Djevojci potom zadaju udarce u glavu, guraju je.

Nakon što je snimka objavljena, šokirala je sve koji su je pogledali, a dio građana je incident policiji prijavio online, preko Redbuttona, koji se bavi istraživanjem kaznenih djela prema djeci. Policija je brzo reagirala i već za koji sat ​identificirala i uhitila mlade delinkventice./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img