PRIŠTINA Kosovska policija potvrdila da traga za Radojčićem zbog ubojstva Ivanovića

Kosovska policija potvrdila je da je zamjenik gradonačelnika Kosovske Mitrovice, Milan Radojčić, peta osoba za kojom se traga u okviru akcije nastavka istrage o ubojstvu srpskog političara Olivera Ivanovića, u siječnju ove godine, objavila je prištinska Gazeta expres s.

Tijekom policijske akcije izvedene na sjeveru Kosova jutros su uhićene četiri osobe, trojica zbog povezivanja s ubojstvom Ivanovića, a četvrta jer je, kako se navodi, ometala pripadnike policije u vršenju službene dužnosti.

Tijekom ove akcije, navodi se u priopćenju, policija je pronašla i oduzela neke relevantne dokaze u vezi s ubojstvom Ivanovića.

Policija navodi da su uhićeni N.S, M.R, D.M, A.C, dok se traga za Milanom Radojčićem.

“Specijalne snage kosovske policije ROSU danas su u Mitrovici uhitile četiri osobe navodno povezane sa ubojstvom Oliver Ivanović, koje se dogodio 16. siječnja ove godine”, priopćila je policija, a prenijela GazetaExpres s./HMS/

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

Svoje stihove govorili pjesnici iz Širokog Brijega, Mostara, Rame, Ljubuškog, Posušja i Imotskoga

Posljednji od četiri književna susreta ovogodišnje manifestacije „Književna večer s književnicima s područja Županije Zapadnohercegovačke“, u organizaciji knjižnica ove županije, upriličena je u Narodnoj...