ŠIROKI BRIJEG

Prikupljene 43 doze, krv darovali i rekorderi

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi, održanoj u četvrtak u dvorani Druge osnovne škole Široki Brijeg, prikupljene su 43 doze krvi, a akciji se odazvalo 49 darivatelja.

Bila je ovo peta akcija dobrovoljnog darivanja krvi na području Širokoga Brijega u 2020. godini koju je organizirao Crveni križ grada Širokoga Brijega u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, a pod pokroviteljstvom Grada Širokoga Brijega, piše portal Jabuka.tv.

Krv su darovali i rekorderi Širokoga Brijega – Srećko Slišković (68. darivanje) te Ivica Šaravanja (67. darivanje).

Motivi su uvijek isti, humanost i pomoć drugima. Kada je krv potrebna, drugog načina nema osim darivanja krvi, a njome nekome možeš spasiti život, izjavio je za portal Jabuka.tv gradski rekorder i ujedno predsjednik Crvenog križa grada Širokoga Brijega Srećko Slišković.

Akcija je održana uz poštivanje svih higijensko-epidemioloških mjera, a na ulazu u dvoranu volonterke Crvenog križa dijelile su zaštitne medicinske maske darivateljima koji ih nisu imali. Svim darivateljima bio je osiguran obrok zahvale u restoranu ”Kod Čolića”./HMS/

Najnovije

FBI POKRENUO ISTRAGU

Paket s otrovnim ricinom upućen Trumpu

Paket koji sadrži otrovni ricin upućen američkom predsjedniku Donaldu Trumpu presreli su organi zakona, navode mediji. FBI i američka tajna služba, ovlaštena štititi predsjednika, pokrenuli...