PRIJEDOR: Uhićen osumnjičeni za ubojstvo

Prijedorska policija uhitila je osobu inicijala B.P. (1990.) iz Dizdarlija zbog sumnje da je 9. lipnja ubio Milu Tubića iz tog prijedorskog naselja.

Neslužbeno, uhićen je Branislav Plavšić, a motiv su narušeni susjedski odnosi.

O ovom slučaju danas su na izvanrednoj konferenciji za novinare govorili glavni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor Mladen Mitrović, načelnik Policijske uprave Prijedor Dalibor Ivanić, te načelnik Sektora kriminalističke policije Goran Mikanović.

Mikanović je naveo da je na osnovu prikupljenih materijalnih i osobnih dokaza te na osnovu kriminalističke obrade osumnjičenog, utvrđeno da je B.P. iz automatske puške ubio Tubića.

B.P. će uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu biti predat u nadležnost postupajućeg tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor, na dalje postupanje.

Načelnik Ivanić je naveo da su policijski službenici Policijske uprave Prijedor, pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor, a u suradnji sa Upravom za organizirani i teški kriminal Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, poduzeli više operativno taktičkih i istražnih mjera i radnji s ciljem rasvjetljavanja ovog ubojstva./Fena/HMS/

Najnovije

GUBITAK ZA PRAVOSUĐE

Preminula Mira Košarić, sutkinja Županijskog suda u Mostaru

U Mostaru je iznenada preminula dugogodišnja sutkinja Županijskoga suda Mostar Mira Košarić (68). Komemoracija u Sudu je u četvrtak, 13. kolovoza u 12 sati....