PRIJEDOR: U kanalu pronađeno tijelo muškarca

Tijelo muškarca čiji su inicijali Đ.Đ. (58) pronađeno je jutros u odvodnom kanalu LJubijice, u mjestu Ljubija kod Prijedora, priopćeno je iz prijedorske Policijske uprave.

Policiji je jutros u 6.05 sati prijavljeno da je u Ulici Drage Lukića u odvodnom kanalu pronađeno tijelo muškarca.

Očevid na licu mjesta izvršio je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Prijedoru, zajedno sa policijskim službenicima i uz prisustvo mrtvozornika iz prijedorskog Doma zdravlja.

“Konstatirano je da je riječ o muškarcu čiji su inicijali Đ.Đ, koji se između 22.00 i 23.00 sati kretao nekategoriranom površinom pored odvodnog kanala Ljubijica i pao u njega, zajedno sa biciklom koji je gurao pored sebe, i tom prilikom smrtno stradao”, priopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Postupajući tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Prijedoru naložio je obdukciju, koja će biti obavljena sutra, u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci./Srna/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Maškare prodefilirale Mostarom

''Svijet je lopta šarena'' tema je ovogodišnje karnevalske povorke koja je u subotu, 22. veljače, prodefilirala Mostarom, piše Bljesak.info.Povorku su predvodile Mostarske mažoretkinje i...