PRIJEDOR: Pijan ušao u policijsku postaju i nokautirao šefa smjene

Policijski službenici Policijske postaje Prijedor sinoć su u prostorijama ove policijske postaje lišili slobode osobu inicijala M.Š. (1975.) iz Prijedora, a zbog počinjenog kaznenog djela “napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti“.

-Osumnjičeni je neposredno prije uhićenja, u 21.40 sati, ušao u policijsku postaju u vidno pijanom stanju i uz upotrebu pogrdnih riječi odmah po ulasku bez ikakvog povoda šefu smjene u policijskoj postaji zadao dva udarca zatvorenom pesnicom u predjelu glave, nakon čega je lišen slobode – navodi se u priopćenju Centra javne sigurnosti Prijedor.

Izvršenim alkotestiranjem kod M.Š. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 g/kg.

Policijski službenik je prilikom napada zadobio lakše tjelesne ozlijede.

U tijeku je rad na dokumentiranju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužiteljstvu Banja Luka, Područni ured Prijedor biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju.

Centar javne sigurnosti Prijedor najoštrije osuđuje svaki napad na policijske službenike prilikom obavljanja službenih poslova i zadataka, te će, kako navode, svaki ovakav napad prioritetno biti predmet utvrđivanja prekršajne ili kaznene odgovornosti odgovornih osoba./Srna/HMS/

Najnovije

TOPIĆ O LEGITIMNOM PREDSTAVLJANJU

“Zamislite katoličkog biskupa biraju pravoslavci i muslimani”

Gost  izdanja emisije Rezime FTV-a bio je prof. dr. Franjo Topić, koji je kada je riječ o izbornoj reformi Topić kazao kako stranci nisu...