Hrvatski Medijski Servis

PREVOZE GA U KPZ TUNJICE Đukanović predan u nadležnost MUP-a RS

U tijeku je prijevoz Benedija Đukanovića ka KPZ-u Tunjice jer mu je ranije određen pritvor, rekla je Srni načelnica Odjela za odnose s javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Ona je rekla da se Đukanović sinoć predao policiji Županije Sarajevo, nakon čega su o tome obaviješteni pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, koji su ga identificirali.

“U tijeku je prijevoz Đukanovića ka KPZ Tunjice”, navela je ona.

Benedi Đukanović, osumnjičen je za ubojstvo banjalučkog gospodarstvenika Slaviše Krunića.

Mediji prenose da je prije deset godina Đukanović u Srbiji osuđen kao neposredni izvršitelj jednog naručenog ubojstva.

Đukanović je bio u bijegu od 22. travnja kada su ubijeni Slaviša Krunić i Žarko Pavlović u Glamočanima, kod Laktaša. U pucnjavi je smrtno stradao i napadač Željko Kovačević.

Drugi osumnjičeni Emilio Baldo ranije je uhićen.

U okviru istrage do sada je uhićen i radnik Firme “Sector security” Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je osiguravao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliju Baldi.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. travnja u pucnjavi su ubijeni Slaviša Krunić, vlasnik kompanija “Sector security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS”, jedan od njegovih tjelohranitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev tjelohranitelj ranjen.

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte