Hrvatski Medijski Servis

PRESUDA U TUZLI Fehimu Zuliću 31 godina zatvora za sudjelovanje u ubojstvu Seada Hajdarevića

Županijski sud Tuzla prvostupanjskom presudom je kaznio Fehima Zulića (35) iz Tuzle jedinstvenom kaznom zatvora od 31 godine zbog sudjelovanja u ubojstvu Seada Hajdarevića, počinjenog na okrutan način u Tuzli u studenom 2016. godine, te zbog kaznenih djela oduzimanje tuđe pokretnine i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

U travnju 2018. godine, zbog ubojstva Hajdarevića, donesena je i pravomoćna presuda za sudionike Nerima Mulasalihovića (48), također nastanjen u Tuzli, i izrečena mu je jedinstvena kazna zatvora u trajanju od 19 godina.

Podsjećamo, optužnicom Tužilaštva TŽ Zulić i Mulasalihović se terete da su 21. studenog 2016. godine, sat poslije ponoći, maskirani ušli u kuću Hajdarevića u tuzlanskom naselju Bare, napali ga i zadali mu veći broj udaraca tupim predmetima i šakama u predjelu glave i cijelog tijela, pri čemu je Zulić koristio i dršku pištolja. Potom su ga vezali i nastavili udarati, te je Hajdarević preminuo od posljedica. Nakon toga su otuđili njegov automobil, odvezli se do obližnjeg naselja i automobil gurnuli u provaliju.

Zuliću je produžena mjera pritvora, dok se Mulasalihović po pravomoćnoj presudi nalazi na izdržavanju kazne zatvora, priopćeno je iz Tužiteljstva TŽ./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte