Premierligaš spremio 25 milijuna eura za Mandžukića

Mario Mandžukić jedan je od napadača koji se medijski dovodi u kontekst mogućeg transfera u redove Evertona.

Piše tako Liverpool Echo koji navodi da je menadžer Evertona Marco Silva veliki poklonik 33-godišnjeg hrvatskog napadača i da bi ga rado vidio u redovima svoje momčadi.

“Ostaje za vidjeti hoće li biti mjesta za 33-godišnjaka ako se napravi iskorak nakon prvotno pokazanog interesa”, navodi se u tekstu.

Ranije ovog ljeta Everton se nakon prodaje Nikole Vlašića moskovskom CSKA-u pojačao Andreom Gomesom, otkupivši njegov ugovor od Barcelone, dok je Jonas Lossl došao bez odštete. Među napadačkim opcijama koje se spominju o kontekstu mogućeg dolaska nuz Mandžukića glasno se spominje i Diego Costa, a ostaje za vidjeti kako će se situacija na kraju rasplesti.

Mandžukić je pod ugovorom s Juventusom do 2021. godine, a o njegova budućnost u Torinu počela se dovoditi u pitanje nakon dolaska Maurizija Sarrija na trenersku klupu umjesto Massimiliana Allegrija./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

KUP HERCEG-BOSNE

Košarkaši Čapljine i Širokog u borbi za trofej

U petak je u Mostaru u prostorijama Košarkaškog saveza Herceg Bosne održana konferencija za medije povodom finalne utakmice Kupa Herceg Bosne.Finale Kupa Herceg Bosne...