LJUBUŠKI

Predstavljanje knjige ‘Ono nešto’ Ivana Bradvice u Ljubuškom

JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški organizirat će večeras u 19 sati u Gradskoj vijećnici Ljubuški predstavljanje knjige “Ono nešto” autora Ivana Bradvice.

Riječ je o zbirci pjesama i osmislica koja je objavljena u sunakladništvu Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne (DHK HB) i vlastitoj nakladi, a dostupna je i elektronska inačica knjige.

“Autor je u svoje osmislice utkao cijeli svoj dugi i bogati život, veliko znanje i obrazovanje, nesebičnu ljubav i plemenitost u pisanju kako bi svima nama podario nepresušni izvor iz kojega ćemo se svi napajati. Njegove osmislice daju izniman prinos hrvatskoj literaturi te kratkoj, jasnoj, britkoj, humorističnoj i satiričnoj vrsti”, priopćili su organizatori.

Uz autora, knjigu će pobliže predstaviti Ilija Protuđer i Mladen Vuković, dok će moderator programa biti Mate Grbavac.

Ivan Bradvica rođen je 12. srpnja 1949. u Veljacima. Dostudijsko školovanje proveo je u Veljacima, Vitini i Ljubuškom. Nakon gimnazije je diplomirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu. Radni vijek je proveo u Institutu građevinarstva Hrvatske radeći na temeljenju objekata. Objavio je 38 stručnih i znanstvenih radova iz područja geotehnike. Nakon Domovinskog rata počeo je pisati pjesme i osmislice te objavio 11 knjiga. Jedanaesta knjiga je “Ono nešto”.

Predstavljanje će biti upriličeno uz strogo pridržavanje svih higijenskih i epidemioloških mjera, navode organizatori./FENA/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BIVŠI MINISTAR ZDRAVSTVA HRVATSKE

HEBRANG BOLUJE OD MALIGNOG LIMFOMA “Liječnici mi daju još tri mjeseca života”

Andrija Hebrang, nekadašnji ministar zdravstva Hrvatske boluje od malignog limfoma (rak limfnog sustava), ozbiljne bolesti koju je sam otkrio. - Prije manje od godinu dana...