Predstave koje vas očekuju na Maloj sceni HNK Mostar

Nakon uspješno odigranih premijera koprodukcijske predstave „Ajmo na fuka“ u HNK Mostar i Narodnom pozorištu Mostar, u mjesecu ožujku HNK Mostar na repertoaru ponovno ima izvedbe ranijih uspješnih komada „Sve o ženama“ i „Ljepotica iz Leenanea“.

Za izvedbu predstave „Sve o ženama“ u povodu 08. ožujka Dana žena, uz kupovinu jedne ulaznice druga ulaznica je gratis (odnosno cijena 2 ulaznice je 10 KM). Ova predstava počinje u 19 sati dok su ostale predviđene u redovnom terminu u 20 sati.

Repriza proslavljene predstava „Ajmo na fuka“ odigrat će se u dva termina na mostarskoj Maloj sceni 12. i 26. ožujka.

„Ljepotica iz Leenanea“ na repertoaru je u četvrtak 19. ožujka u 20 sati.

Uz još dvije reprize nove predstave „Ajmo na fuka“, dogovoreno je gostovanje na Festivalu akademskog teatra u Tuzli, 28. ožujka u 20 sati.

I ove godine HNK Mostar će u okviru manifestacije „Hrvatsko proljeće Središnje Bosne“ gostovati s dvije predstave u Središnjoj Bosni. Prva predstava „Kajališni sat“ bit će izvedena u Kreševu u nedjelju 22. ožujka.

Ulaznice za sve predstave se mogu rezervirati :
– na broj telefona 063 317 348
– putem inboxa na Facebook stranici Hnk Mostar i Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru
– e-mailom na: hnkmos@gmail.com.

Ulaznice po cijeni od 10 KM, za učenike, studente i umirovljenike 5 KM, također se mogu kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 15 sati te sat vremena prije početka predstave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije