Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Predstava „Sve o ženama“ povodom Svjetskog dana kazališta

Međunarodni kazališni institut je 1961. datum 27. ožujka proglasio Svjetskim danom kazališta i od tada ovaj se datum obilježava u kazališnim kućama diljem svijeta.

Svake godine na Svjetski dan kazališta upućuje se i poruka nekog od renomiranih svjetskih i domaćih umjetnika. Ove je godine autor svjetske poruke poljski kazališni redatelj Krzysztof Warlikowski, a one hrvatske redatelj i glumac Matko Raguž.

Na Svjetski dan kazališta u petak 27. ožujka 2015. u 20 sati na Maloj sceni HNK Mostar bit će odigrana predstava „Sve o ženama“ autora Mire Gavrana u režiji Roberta Raponje. Kako to tradicija nalaže, prije početka predstave publici će biti pročitane poruke upućene u povodu Svjetskog dana kazališta.

Predstava se organizira u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru te će studenti imati priliku nabaviti ulaznice po cijeni od 5 KM u uredu Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru u vremenu od 09 do 11 sati.

U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati :
– telefonom 063 317 348
– putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i Hnk Mostar
– e-mailom: hnkmos@gmail.com/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte