Predstava “Dame biraju” u Mostaru

Predstava „Dame biraju“ u produkciji ALTTEATRA, koju je režirao Admir Glamočak, 8. travnja dolazi pred mostarsku publiku.

Ljubitelji teatarske umjetnosti prepoznat će da je riječ o hit naslovu koji je, prije deset godina, doživio više od 70 izvođenja u BiH i inozemstvu.

Predstava govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena i manjak financija, a sve se mijenja kada pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom kako bi imali dobru fizičku i psihičku kondiciju. Predstava šalje snažnu poruku kako za neke veće promjene nije dovoljna samo odluka, nego i odlučnost! Često taj put, od ničega do nečega, zna biti jako težak i samo oni uporni i s jakom voljom ostvare svoj cilj.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca „do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.

Predstava je dio projekta „Istrajati“ koji ALTTEATAR realizira u suradnji s partnerima „Kroz prozor Fabrika“ iz Beograda i Akademijom scenskih umjetnosti Sarajevo, uz podršku BAC-a i Fondacije za muzičku, scensku i likovnu umjetnost, te prijatelje predstave Bruno banani, Navigare i Euroherc osiguranje.

Ulaznice po cijeni od 10, 00 KM možete nabaviti na recepciji Doma svakim danom od 10.00 do 13.00 sati i od 17.00 do 20.00 sati. Rezervacije na tel. 063 940 584./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARK ESPER

Američki ministar obrane protiv Trumpa, ne želi slati vojsku na prosvjednike

Američki ministar obrane Mark Esper izjavio je kako ne podržava slanje vojske na prosvjednike zbog smrti Georgea Floyda i rasne nejednakosti, distancirajući se od...