SKANDALOZNO

Predsjednica žena SDA KS o izborima: U pamet Bošnjaci, ovo je džihad našeg vremena

Predsjedniče, čist nijjet, vjerničko srce i vizija su garant naše pobjede, ako Bog da, poručila je predsjednica Županijske organizacije žena SDA u Sarajevu, Alma Omerović, objavljujući zajedničku fotografiju s Bakirom i Sebijom Izetbegović.

Omerović, koja je i predsjednica općinskog vijeća u Ilijašu, u predizbornoj euforiji, kritizirala je Izetbegovićevog budućeg protukandidata iz SDP-a u trci za funkciju bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

– Izdajnici imaju zajedničkog kandidata, jer im je mržnja i izdaja jedini zajednički cilj oko kojeg su se okupili. Pismonoša Denis Bećirović je izdao Bošnjake u genocidnoj republici srpskoj, izdao bi nas i u državi! Zakonom o prebivalištu je betonirano etničko čišćenje – dodala je Alma Omerović, pišući naziv RS malim početnim slovima, uz već uobičajenu prateću odrednicu, kada je riječ o njenim istomišljenicima.

Međutim, najekstremniji detalj uslijedio je na kraju objave, kada je Omerović usporedila predstojeće izbore u BiH s džihadom.

– U pamet Bošnjaci, ovo je džihad našeg vremena – zaključila je ona./HMS/

1 COMMENT

  1. Šta je tu čudno? Pa i ptice na grani pjevaju da su Izetbegovići Đihaidsti, samo se svi prave ludi, pa će takvi vjerojatno i ostati 😛

Comments are closed.

spot_img

Najnovije

spot_img