PREDIZBORNI IZETBEGOVIĆ: Izbora u Mostaru neće biti dok vi ne budete zadovoljni

Predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider SDA Bakir Izetbegović preksinoć je, u pratnji supruge Sebije, boravio u Mostaru, odazvavši se pozivu na tradicionalni iftar u organizaciji Gradskog i Županijskog odbora SDA.

Obrativši se prisutnima, Izetbegović je, kako piše Dnevni avaz, naveo da „nema dana da mi neki stranci ne dođu i ne pritišću da se konačno dogode izbori u Mostaru“.

– I vrijeme je da se dogode izbori u Mostaru. Ali izbori u Mostaru neće se dogoditi dok vi ne budete zadovoljni rješenjem za Grad Mostar! Ja vam to obećavam i to ću stalno inicirati, pritiskat ću vodstvo u Mostaru, tražit ću rješenje i dolazit ću ovdje. Ali, dok se ne bude iznašlo rješenje kojim ste vi zadovoljni, nakon svega što ste u ovom gradu prošli u proteklih četvrt stoljeća, izbora neće biti. Bit će ih kada i vi budete za te izbore – poručio je Izetbegović.

U međuvremenu, kao i u cijeloj BiH, nastavio je on, ako ne ide politika, ići će ekonomija. Kazao je da će 1. ožujka sljedeće godine u Mostaru biti otvoren hotel „Ruža“, ali i, kako je naveo, posebna jedinica konjičkog „Igmana“, koja će uposliti 150 ljudi, kao i da će u ”Hepok” biti uložena dodatna sredstva.

– Dakle, stalno će se raditi na tome da se iznalaze rješenja, da se ljudi zapošljavaju, da ekonomija napreduje, a ekonomija će otvoriti relaksaciju, pa će se i politika brže rješavati – rekao je Izetbegović. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

JAK POTRES POGODIO TURSKU

Najmanje osmero mrtvih, deseci ozlijeđenih, srušile se zgrade

Jak potres, magnitude 6,9, pogodio je istočni dio Turske. Tlo je podrhtavalo u okrugu Sivriceu, u pokrajini Elazigu, oko 20.55 po mjesnom vremenu (18.55...