Sve vijesti

EUROPSKO PRVENSTVO

Poznati potencijalni protivnici BiH u baražu

Utakmica Ukrajine i Italije izravno je odlučila o plasmanu na Europsko prvenstvo, ali i o putniku u dodatne kvalifikacije.

Azzuri su uz dosta sreće uspjeli izvući pozitivan rezultat i remijem izboriti izravan put na Euro zajedno s Engleskom, dok će Ukrajina priliku tražiti kroz baraž.

Ono što je zanimljivo jeste da su Ukrajinci potencijalni protivnici Bosni i Hercegovini u baražu koji je na rasporedu u ožujku sljedeće godine. Zmajevi će biti domaćin u polufinalu baraža, a ždrijeb će jednu od reprezentacija (Ukrajina, Finska, Island) prebaciti u baraž A lige dok će ostale dvije biti protivnici Izraelu i BiH u polufinalu baraža B lige, piše N1 televizija.

Ako Island završi u baražu A lige, Zmajeve očekuju susreti protiv Finske, a u finalu s boljim iz susreta Izraela i Ukrajine.

Ako kuglice pošalju Finsku u baraž A lige, BiH će u polufinalu igrati protiv Ukrajine dok će drugi polufinalni par činiti Izrael i Island što je za BiH najteži mogući put do Europskog prvenstva.

trećem scenariju, ukoliko Ukrajina završi u baražu lige A Zmajevi će igrati protiv Finske dok će se u drugom polufinalu sastati Izrael i Island, javlja n1.

Izvlačenje za baraž je na rasporedu u četvrtak, 23. studenoga, u 12:00 sati./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREDSJEDATELJICA VIJEĆA MINISTARA

Krišto u Bruxellesu na političkom forumu o EU integracijama BiH

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto boravit će sutra u Bruxellesu, gdje će sudjelovati na Drugom političkom forumu na visokoj razini o EU integracijama...