POZNATA IMENA ŽRTAVA Otkriven identitet ubojice u Zagrebu

U Zagrebu je sinoć ubijeno šest osoba, a mediji su objavili imena četiri žrtve stravičnog zločina. Žrtve masakra su Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić, doznaje Jutarnji list.

Ubijene su sestre Maja i Josipa, a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena neozlijeđena na mjestu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo, piše Jutarnji.

U međuvremenu je dvomjesečna beba iz KBC-a Zagreb prebačena u Dom za djecu u Nazorovoj.

Očevid na mjestu zločina u Cimermanovoj završen je oko 9.30 sati.

Kako prenosi Dnevnik.hr, medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica predsjednika mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj obitelji.

“To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna”, kazala je Šaranja.

Ubojica Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo./HMS/

Najnovije