Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Potvrđeno da tijelo izvučeno iz olupine zrakoplova pripada Emilianu Sali

Britanska je policija u petak potvrdila da je tijelo pronađeno u olupini zrakoplova na dnu kanala La Manche tijelo argentinskog nogometaša Emiliana Sale.

Više od dva tjedna trajala je potraga za 28-godišnjim Salom i pilotom Davidom Ibbotsonom. Njihov se zrakoplov Piper Malibu srušio 21. siječnja iznad kanala La Manche dok su letjeli iz Nantesa u Cardiff gdje je Sala trebao nastaviti karijeru.

Tijelo je iz olupine izvučeno u srijedu, a kasno sinoć je obdukcija potvrdila da se radi o Sali. Istražitelji nisu uspjeli ranije izvući letjelicu zbog loših vremenskih uvjeta.

Službena potraga za Salom i pilotom prekinuta je tri dana nakon nestanka zrakoplova, a obitelj Emiliana Sale je zahvaljujući donacijama uspjela pokrenuti privatnu potragu.

Nakon ovih vijesti francuska liga, u kojoj je Sala igrao za Nantes do potpisivanja ugovora s Cardiffom, objavila je u petak da će sve utakmice prve i druge lige početi s minutom šutnje za Salu./Hina/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte