Potvrđen dolazak Zlatka Dalića u Posušje na finale Lige Hercegovine

Iz Športskog saveza općine Posušje, koji uz športsku udrugu Liga Hercegovine organizira završni malonogometni turnir, stigla je potvrda kako na završnicu Lige Hercegovine stiže Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Kako je za Radio Posušje kazao predsjednik Športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić, on će nas svojim dolaskom počastiti tijekom finala Lige ovoga petka 23. kolovoza.

Time naš proslavljeni izbornik srebrnih Vatrenih s prošlogodišnjega Svjetskoga prvenstva u Rusiji daje dodatni motiv i ekipama koje se bore u večerašnjem polufinalu, a svakako svojim dolaskom potvrđuje značaj Lige Hercegovine, kao i gradskih, odnosno općinskih malonogometnih turnira mjesnih zajednica.

Večeras su na rasporedu polufinalni susreti 15. izdanja Lige Hercegovine.

U prvom susretu večeri s početkom u 20:30 očekuje nas utakmica između ekipe Posuškoga Graca i vrlo jakog Rodoča 1. I jedna i druga ekipa do sada su osvajale ligu Hercegovine. Rodoč 2014. na turniru održanom u Tomislavgradu, a Gradac 2017. u Širokom Brijegu.

Drugi polufinalni par turnira čine ekipa Kočerina, koja slovi za jednog od favorita turnira i ekipa Ružića, koji su po prvi puta osvojili općinski turnir mjesnih zajednica u Grudama.

Do polufinala su došli pobijedivši u pretkolu ekipu Brišnika iz Tomislavgrada, a potom sinoć ekipu Krehina Graca iz Čitluka. Dodajmo kako je Kočerin sinoć u četvrtfinalnom susretu bio bolji od predstavnika Ljubuškog, ekipe Teskere./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA SNSD

DODIK: Pisat ću Donaldu Trumpu, organizirat ćemo prosvjed pred OHR-om

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik kazao je danas nakon proširene sjednice Izvršnog odbora ove stranke da očekuje da će kroz parlamentarnu proceduru u prvoj polovini...