KAOS U MEĐUGORJU

Potukli se igrači hrvatskog i BiH kluba

Prijateljska utakmica u Međugorju, u kojoj su se sastali sarajevski Olimpik i Jadran iz Ploča, prekinuta je nakon 15 minuta zbog opće tučnjave nogometaša na terenu.

Jedan igrač Olimpika udario je laktom igrača Jadrana, a nakon toga je nastala opća tučnjava. Uletjeli su svi igrači, oni i s klupe, a sve se smirilo nakon nekoliko minuta. Ipak, sudac je odlučio prekinuti susret.

– Nakon prvih čarki između njih dvojice, nastao je opći metež na terenu, u kojem su sudjelovali svi igrači. Nakon što su se sukobili igrači iz prvih postava, njima su se u tučnjavi priključili i oni s klupe za pričuve. Riječ je o sukobu dva igrača u žaru borbe, koji se kasnije prenio na sve igrače – rekao je jedan svjedok za Radiosarajevo.ba.

– Lijepo vrijeme, sjajan teren… Pravi sportski ugođaj se na kraju pretvorio u sramotu. Pripadnici MUP-a nisu bili na terenu, jer je riječ o prijateljskom susretu, ali i da su bili tu, ništa ne bi mogli napraviti, jer je tučnjava bila kao na ringu. Moram kazati da se sve brzo smirilo i da nakon tog boksačkog obračuna nitko nije ozlijeđen, niti je priveden.

Jadran iz Ploča je na svojoj Facebook stranici objavio priopćenje te su dodali kako su igrači Olimpika bili agresivni od samog početka utakmice i da su ih udarali bez lopte. Na kraju je sve kulminiralo tučnjavom.

Olimpik je prvoplasirani klub Prve lige Federacije BiH, a oni su se, kao i nogometaši Jadrana, u Međugorju nalazili na pripremama za nastavak sezone. Krenulo je sve u prijateljskom tonu, ali jedna situacija promijenila je stanje na terenu i sudac je bio primoran prekinuti susret./HMS/

Najnovije

AMERIČKI PREDSJEDNIČKI IZBORI

Joe Biden odabrao Kamalu Harris za svoju potpredsjedničku kandidatkinju

Joe Biden, predsjednički kandidat Demokratske stranke na predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, odabrao je senatoricu Kamalu Harris za svoju predsjedničku kandidatkinju. Potvrdio je to...