"BIT ĆEMO TREĆA OPCIJA"

Potres u Bandićevoj stranci, napustila ga cijela gradska organizacija

Hrvatska konzervativna stranka (HKS) objavila je da je cjelokupna vukovarska gradska organizacija stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti na čelu s predsjednicom i gradskom vijećnicom dr. Mirjanom Semenić Rutko prešlo u njihove redove i platformu Hrvatskih suverenista, prenosi RTL.

50-ak dojučerašnjih članova stranke BM365 kao i predsjednica podružnice i gradska vijećnica dr. Mirjana Semenić Rutko postali su novi članovi HKS-a. Govoreći o razlozima prelaska u HKS, Semenić Rutko je rekla kako su prepoznali rast i snagu ove stranke te da žele zajedničkim radom pridonijeti razvoju Vukovara, Slavonije i cijele Hrvatske. Kazala je kako istok Hrvatske ima velike potencijale koje treba razvijati, izvijestili su iz HKS-a.

Slavonija nije bila u fokusu

“Nismo se uspjeli ostvariti u prošloj stranci gdje Slavonija nije bila u fokusu interesa BM 365. Želja i cilj nam je da našim radom promijenimo dosadašnju sliku Vukovara i istoka Hrvatske gdje nas se još uvijek gleda kao razrušen dio, koji je nerazvijen i u kojem se i dalje vode ratovi. Samo ujedinjena Slavonija i Hrvatska može ostvariti zadane ciljeve”, rekla je Semenić Rutko.

Predsjednik HKS-a Marijan Pavliček kazao je kako je ovo još jedan dokaz kvalitetna rada vukovarske podružnice kao i da HKS nije dobio samo na brojnosti nego i na kvaliteti.

“Ovo je i dokaz kako je HKS u Vukovaru druga najjača politička opcija koja i dalje ima snažnu tendenciju rasta. Ovo je isto tako i dodatni zamah HKS-u kao i platformi Hrvatskih suverenista uoči parlamentarnih izbora na kojima ćemo, ako ne postanemo druga, sigurno biti treća politička snaga u Hrvatskoj”, rekao je Pavliček.

Najpoznatija članica Hrvatske konzervativne stranke je europarlamentarka Ruža Tomašić./HMS/

Najnovije

KORONA-PANICI JE KRAJ?

I Lauc i Đikić se slažu – nema potrebe za brojanjem zaraženih

Broj pozitivnih PCR testova nije skroz pouzdan pokazatelj broja oboljelih od Covida-19, što se vidi po velikom nesrazmjeru broja potvrđenih slučajeva i umrlih u...