Hrvatski Medijski Servis

POTRAGA ZA MUDŽAHEDINOM GAČIĆEM Za višestrukim ubojicom tragaju FUP, OSA, MUP RS, županijske policije

Foto: Ilustracija

Nakon što je Vlada Županije Sarajevo priopćila da su na području Federacije Bosne i Hercegovine angažirane sve policijske snage na pronalasku ubojice policajca FUP-a Mahira Begića, iz Ministarstava unutarnjih poslova Zeničko-dobojske i Srednjobosanske županije su kazali da je angažiranost policije pojačana i u ovim županijama.

Glasnogovornica MUP-a ZDŽ Aldina Alić za Klix.ba je da su pripadnici Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije od jutros na raspolaganju Federalnoj upravi policije koja je angažirana na području Županije Sarajevo.

“Specijalna policijska jedinica je s rukovodnim službenicima upućena na područje Županije Sarajevo, a s njima je i policijski komesar Semir Šut. Radimo sve da pomognemo kolegama u potrazi. Na području naše županije smo intenzivirali prisustvo policijskih službenika i pojačali mjere sigurnosti”, kazala je Alić.

Komesar policijske uprave Mevludin Halilović je kazao da su osim pripadnika SBŽ i ZDŽ u potragu uključeni i FUP, MUP HNŽ uz asistenciju OSA-e i MUP-a RS-a.

Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a SBŽ je kazao kako su i njihovi policijski službenici na terenu s drugim kolegama, ali da je pojačano prisustvo policije i u Srednjobosanskoj županiji s ciljem stvaranja sigurnosti za građane.

Građani Bosne i Hercegovine su pozvani da sva konkretna saznanja prijave policiji, a u potragu će osim helikoptera FUP-a, biti uključeni i dronovi MUP-a RS i Federalne uprave civilne zaštite./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte