NEUM

Potpisan Ugovor o sufinanciranju radova “Vodovodni sustav Gabela- Svitava- Neum”

Ugovor o sufinanciranju izvođenja radova “Vodovodni sustav Gabela- Svitava- Neum” između Općine Neum i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a, vrijedan 80.000 maraka potpisan je u srijedu u Neumu.

Ugovor je potpisan na radnom sastanku koji je načelnik Neuma Dragan Jurković održao s ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a Donkom Jovićem, glavnom županijskom inspektoricom u tom ministarstvu Lenkom Herceg i načelnikom općine Ravno Andrijom Šimunovićem.

Kako je priopćeno iz Općine Neum, na sastanku je razgovarano o brojnim projektima koji su planirani, kao i o problematici malih lokalnih zajednica kao što su Neum i Ravno.

Ministar Jović je istaknuo kako Neum i Ravno imaju potporu ovog ministarstva kao i Vlade HNŽ-a te da će se iznesena problematika zasigurno riješiti zajedničkim naporima.

Dodao je kako se iz godine u godinu osjeti napredak ovih općina te da je siguran u još bolju daljnju suradnju.

Na kraju je pozvao obje općine da se angažiraju na izradama projekata i apliciraju na natječaje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede./FENA/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZA ONE KOJI NE ZNAJU ILI SE PRAVE LUDI

Tko su legitimni predstavnici i zbog čega bez legitimnog predstavljanja nema demokracije?

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković kazao je za N1 kako termin "legitimno predstavljanje" ne postoji na "Wikipediji i drugim mjestima", ali da tamo...