POSUŠJE: Udruga Epsilon organizira besplatan tečaj programiranja

Udruga Epsilon organizira tečaj programiranja za sve one koji se žele upoznati s osnovnim konceptima programiranja i računarstva općenito.

Cilj projekta je upoznati zainteresirane pojedince s osnovama programiranja u programskom jeziku C, približiti im računarstvo na praktičan i zanimljiv način te ih potaknuti na bavljenje ovom zanimljivom i korisnom strukom. Polaznici će se kroz nekoliko dana predavanja i samostalnog učenja izrade programa susresti sa potpuno drugačijim načinom korištenja računala, gdje će usvojiti osnovne koncepte programiranja te izraditi i određene programerske zadatke. Uz predavače, cijelo vrijeme će u blizini biti prisutni i drugi članovi Tima za informacijske tehnologije udruge Epsilon koji će pomagati u korištenju softverskog alata, pri pojedinačnom objašnjavanju i sa svim problemima s kojima se polaznici susretnu.

Predavanja i vježbe će biti održane od 19. do 23. rujna u učionicama srednje škole u večernjim satima, a prijaviti se možete putem Epsilonova obrasca https://tinyurl.com/y66yfwpg ili na brojeve mobitela +387 63 510 758/+385 92 332 9652.

Tečaj programiranja je potpuno besplatan, a broj polaznika je ograničen.
/HMS/

Najnovije

VLASNIK FACEBOOKA

Zuckerberg “težak” 100 milijardi dolara

Bogatstvo osnivača Facebooka Marka Zuckerberga naraslo je na 100 milijardi dolara nakon što je društvena mreža pokrenula novu uslugu kratkih videa, prenosi BBC. Kompanija je...