POSUŠJE: Smajić pobjednik golf turnira “Kamen, krš i maslina”

Na golf igralištu “Topala” u Posušju, odigrao se najveći turnir u Bosni i Hercegovini “Kamen, krš i maslina”.

Prekrasnim zelenim terenima Topale izmjenjivalo se čak 80 golfera iz 10-tak zemalja počevši od Hrvatske, Amerike, Kanade, Švedske, Emirata, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Njemačke, Australije i naravno golfera iz Bosne i Hercegovine.

Ovaj veliki, već tradicionalni, turnir u golfu zauzima značajno mjesto na listi prestižnih golferskih destinacija u regiji, a time naše Posušje postaje prepoznatljiva lokacija i u ovoj, kod nas mladoj, sportskoj disciplini.

Nakon cjelodnevne igre ipak je samo jedan golfer ponio titulu najboljeg, a to je g. Samir Smajić. Svi ostali sudionici i gosti kluba osim užitka u igri uživali su u druženju i gostoprimstvu uz hranu, piće i pjesmu koju su za sve priredili organizatori, članovi Golf kluba Posušje.

Ovaj prestižnih turnir i ove godine održao se u sklopu manifestacije Posuško lito 2019. Ceremoniji proglašenja najboljeg igrača turnira prisustvovali su g. Ivan Lončar, predsjednik Općinskog vijeća i g. Branko Bago, Načelnik Posušja zajedno s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH g. Ivanom Sabolićem.

Načelnik Bago zahvalio se upravi i članstvu Golf kluba što godinama organiziraju ovaj jedinstveni turnir i svojim sportskim aktivnostima promoviraju Posušje, a u znak zahvale uručio im je grb Posušja koji će ubuduće krasiti klupske prostorije./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Postoji li “idealno vrijeme” za rađanje djece?

Postoji li "pravo vrijeme" kada trebate zatrudnjeti? Koga god pitali, dat će vam drugačiji odgovor, a možda je najbolje poslušati savjete ovih mama koje...