POSUŠJE Kazališna večer u Viru

Vir – udruga mladih (VUM) organizira kazališnu večer u Viru s igrokazom pod nazivom „U nas u Njemačkoj“. Kazališna večer će se održati u prostorijama Osnovne škole Franice Dall’era u Viru u subotu, 30. studenoga s početkom u 19.00 sati.

Igrokaz je rezultat rada ove udruge mladih koji na humorističan način žele prikazati život i situacije jedne mlade Viranke koja se odlučila na privremeni rad u Njemačkoj. Inspiracija za igrokaz je svakodnevni život i prilike ljudi iz ovoga kraja i potreba da se i na ovakav humorističan način progovara o problemu iseljavanja mladih ljudi, piše Radioposusje.ba

Akteri ove kazališne večeri su: Kristina Kevilj, Sara Budimir, Sanja Đerek, Anđela Đerek, Ivan Polić, Luka Budimir, Danijela Jukić i Danijel Jažo.

Ulaz na kazališnu večer u Viru je besplatan. No ipak, pozvani te barem malo pomoći. Naime, svaki oblik pomoći i podrške radu mladih iz udruge VUM bit će omogućen slobodnim donacijama na za to predviđenom mjestu za vrijeme trajanja kazališne večeri.

Već nakon ove predstave, Udruga planira dalje. Naime, idući projekt Vir – udruge mladih je „Advent u Viru“./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

STUDIJA POKAZALA

Eterično ulje od smilja iz Hercegovine uništava stanice raka

Eterično ulje smilja iz Hercegovine liječi rak, pokazala su prva istraživanja koja su uradili studenti Kemijskog tehnološkog fakulteta u Splitu koji rade na projektu...